Inilah Daftar 7 Game Terbaik Versi Android

Inilah Daftar 7 Game Terbaik Versi Android

Bagi anda yang suka bermain permainan di hp, kini anda boleh menikmati 7 permainan terbaik versi android ini. Memang ada banyak permainan yang boleh anda mainkan di hp anda, namun tidak semua permainan boleh membuatkan anda merasa puas ketika memainkannya. Maka dari itu ulasan ini akan membantu anda untuk mendapatkan permainan – permainan yang terbaik untuk anda, anda boleh memainkan pelbagai permainan ini setiap masa yang anda inginkan.

Inilah Daftar 7 Game Terbaik Versi Android

Bagi anda yang sudah tidak sabar memainkan permainan ini, anda boleh mula memuat turunnya di play sotre yang anda miliki. Permainan ini juga boleh anda dapatkan secara percuma dan mudah. Inilah ke 7 permainan yang boleh anda jadikan sebagai sebuah permainan reverensi bermain, seperti :

  1. Permainan Oxenfree.

Permainan ini menunjukkan tema permasalahan seorang remaja yang mana terdapat pelbagai misteri spiritualnya. Hal ini dipadukan hingga membuat hadirnya game play yang sangat unik.

  1. Permainan Oceanhom : Monster of Uncharted Seas.

Tugas para pemain nantinya adalah menjadi seorang watak yang mana sedang mencari ayahnya. Cara permainannya yang mudah membuatkan ramai pemain tertarik memainkannya.

  1. Permainan Lara Croft GO.

Menjadi salah satu permainan terbaik dengan kategori strategi permainan yang boleh anda nikmati.

  1. Lembah Monumen Permainan (Siri).

Kelebihan daripada permainan ini yang belum tentu anda temukan di pelbagai permainan lain iaitu terletak pada paparannya yang isometrik.

  1. Permainan Asphalt 9 : Legends.

Tertarik untuk memainkan permainan arcade-racing di android yang terbaik, permainan inilah jawapan anda.

  1. Permainan Superbrothers : Sword and Sworcery EP.

Walaupun menjadi permainan tua, paparan latar belakang dari permainan ini mampu menarik perhatian pemain.

  1. Permainan Fortnite Mobile.

Bagi pemain yang ingin memainkan permainan ini boleh mendapatkan permainan ini dengan mudah, pasalnya permainan ini mempunyai ukuran yang tidak besar.

Ke-7 permainan tersebut boleh anda jadikan reverensi dan menentukan permainan terbaik yang boleh anda mainkan. Temukan juga berbagai keseruan lain yang tidak kalah menarik seperti  mega888 apk .